DIGITAL STRATEGI

Så fick vi vår alldeles egna julklapp på Digital Strategi, även i år. Nu står det nämligen klart att vi är utsedda till Gasellföretag för fjärde året i rad.

Som du kanske känner till är DI Gasell lite grann av en modern institution som har funnits sedan 2000. Bakom initiativet, som uppmärksammar Sveriges snabbast växande företag, står tidningen Dagens Industri.

Kriterierna för att bli utsedd  handlar bland annat om att ha lyckats öka sin omsättning varje år under de senaste tre åren. Men också om att ha sunda finanser och att i det stora hela ha vuxit organiskt, alltså inte genom förvärv eller fusioner. Mindre än en procent av Sveriges aktiebolag uppfyller kraven.

Att än en gång ha lyckats ta hem detta är förstås jätteroligt. Framför allt är DI Gasell ett gott betyg på det hårda arbete som vi lägger ner i vår verksamhet. Vi är stolta och glada över att det går så bra, både för oss och i det arbete som vi gör för dig som kund.

Om Digital Strategi

Digital Strategi är en digital transformationsbyrå som utvecklar uppdragsgivarnas människor, teknik och affärsprocesser så att deras digitala affärspotential kan förverkligas fullt ut. Digital Strategi Skandinavien AB är partnerägt och har sedan starten 2011 vuxit med lönsamhet och driver idag framgångsrikt kunduppdrag i Sverige, Norge, Danmark, Finland och Frankrike.

Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev!